Gelaatsverzorging

Voor de gelaatsbehandelingen* werk ik met de hoogwaardige producten van Jean D’Arcel.

Jean D’Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren ‘60 zijn de Jean D’Arcel-producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Door hun uitgebreid gamma aan producten kan elke huidaandoening en elke huidconditie doeltreffend behandeld worden. Bij elke behandeling wordt naar de conditie van de huid gekeken en wordt de verzorging volledig aangepast aan de behoeftes van de huid. Alle gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering.

Mijn filosofie is om huidverbetering hand in hand te laten gaan met een moment van totale ontspanning en me-time. Daarom kunt u bij Faces ook terecht voor epilaties, make-up, manicure en massages.

Kies uw gelaatsverzorging volgens tijd en budget. Ik kijk met een professioneel oog naar wat uw huid nodig heeft en geef u een intensieve behandeling!

Ook geef ik met plezier vrijblijvend advies voor uw thuisverzorging.

Ik kijk ernaar uit om u te mogen verwelkomen!


Jean D’Arcel Cosmetique

Hydratante - droge huid
Een uitgedroogde huid is droog, ruw, vertoont soms kloven, heeft geen glans en is vrij van comedonen en puisten. Er is dus vocht nodig om de vetproductie te normaliseren. Een vette, maar toch uitgedroogde huid heeft meestal grote poriën en voelt strak. Een uitgebalanceerde toevoer van vet en vocht is hier daarom belangrijk. Met de lichte crèmes van Hydratante houdt u de vet- en vochthuishouding van uw huid in balans.

Purifiante - vette huid
Een vette huid wordt gekenmerkt door een overtollige talgproductie met verwijde poriën, vorming van comedonen, ontstekingen, roodheden, onzuiverheden en verschilfering. Terwijl vroeger de hormonale veranderingen tijdens de puberteit hiervan de hoofdoorzaak waren, zijn het vandaag de dag stress, verkeerde voeding, medicijnen, verkeerde verzorging en ook nog steeds hormonale veranderingen die tot onzuiverheden en acne leiden. Met de ‘Purifiante’-producten worden de oorzaken aangepakt: de talgproductie wordt gereguleerd en het metabolisme van de huid wordt geactiveerd. Dankzij het antibacteriële effect is het resultaat een verfijnder huidbeeld, zonder verschilfering, roodheden en ontstekingen.

Sensitive - gevoelige huid
Bij de ontwikkeling van de ‘Sensitive’-lijn heeft JEAN D'ARCEL alleen actieve ingrediënten geselecteerd die geen gevaar voor irritatie opleveren. Daarbij zijn alleen kwalitatief hoogwaardige, gezuiverde bestanddelen gebruikt om het risico op irritatie en allergie nog verder te verminderen en zijn geen parabenen, PEG-bevattende emulsies, kleurstoffen en minerale oliën gebruikt. De producten hebben een neutraal, zorgvuldig geselecteerd aroma, zijn anti-allergeen en bieden een complete verzorging als u een zeer gevoelige huid heeft.

Caviar - verouderde huid
Collection Caviar omhult de huid met een soort beschermende cocon. Kaviaarextract, zuiver bronwater uit de zee en een intelligent beschermingssysteem tegen licht, helpen de huid sterker te worden, rimpels te verminderen en het vroegtijdig ouder worden van de huid te verhinderen. Collection Caviar geeft u een heerlijk gevoel en een wonderbaarlijk zachte huid vol vitaliteit.

Végétalie - volledig plantaardig
De veganistische cosmeticaproducten van de ‘Végétalie’-lijn bevatten geen grondstoffen van dierlijke oorsprong. Ze zijn ook vrij van minerale oliën, siliconen en PEG’s. Wat speciaal is bij de ‘Végétalie’-producten is de combinatie van ‘NATRUE’-gecertificeerde natuurlijke cosmetica, dewelke perfect passen bij een veganistische levenswijze.

Méthode shin tai - Luxueuze verzorging/verouderde huid
De Méthode Shin Tai is een wellnessbehandeling uit het verre Oosten die een ongelooflijk fluweelzachte huid als resultaat geeft. Deze luxueuze anti-aging verzorging heeft een onmiddellijk liftend en ontgiftend effect en bestrijdt rimpels

*BIJ ELKE GELAATSVERZORGING GEBEURT EEN HUIDANALYSE + HUIDPASJE VOOR THUISGEBRUIK. ALLE GELAATSVERZORGINGEN ZIJN EXCLUSIEF ONTHARING.