Over Faces

Een korte history

Ik ben Sophie Fastenaekels, regentes Nederlands van opleiding en van kindsbeen af gepassioneerd door make-up en mode. Tijdens mijn loopbaan als leerkracht, bleef mijn liefde voor cosmetica toenemen. Daarom rende ik mijn passie achterna en volgde ik meerdere beauty- & make-upopleidingen. Na deze opleidingen creëerde ik een aangename werkplek waar ik al mijn klanten met open armen ontvang, Faces was geboren!

Daarnaast groeide ook nog de behoefte om andere mensen te helpen en hen een beter gevoel te geven. Deze behoefte vertaalde ik naar een nieuw en uniek concept ‘Make-up your mind’. Tijdens deze workshop bied ik een luisterend oor in combinatie met professioneel make-upadvies aan jongeren en volwassenen die zich niet zo goed in hun vel voelen.

Faces is een passie waar ik vol enthousiasme achter sta. Ik nodig jou graag uit om verder een kijkje te nemen op mijn website en misschien zien we elkaar heel binnenkort!

Veel liefst,
Sophie

Ons concept

Nieuw en uniek

Mensen terug een beter en goed gevoel geven, daar wil ik als make-up artist verandering in brengen met dit nieuw sociaal make-upconcept. Soms heb je niet veel meer nodig wanneer je langs de buitenkant straalt om je ook vanbinnen weer goed in je vel te voelen.

Ben je in strijd met je geest? Dan help ik jou graag om enkele innerlijke problemen om te buigen naar een positief verhaal door een beter zelfbeeld en een gevoel van eigenwaarde te creëren samen met jou. Iedereen ziet er graag goed uit en dat is waar we aan werken. En wie er goed uit ziet, voelt zich meteen al een stuk beter in zijn vel.

Opleidingen

Kennis & ervaring

Beauty essentials - Mud Kortrijk;
Bridal make-up - Mud Gent;
Studio make-up - Mud Antwerpen;
High fashion make-up - Mud Antwerpen;
Essentials of Hair - Mud Gent;
Manicurist - Juztnailzz Dworp;
Nailstyling - Juztnailzz Dworp.